Mäkeläntie 20 97340 MELTAUS 

  • Facebook-sivuilla uutta ja ajankohtaista, käy tutustumassa!
  • Facebook
  • Varaa majoitus Booking.com-palvelun kautta!

    Varaa unelmiesi loma tai kysy lisää!

    Poro-Pekan Pirtti poropekanposti@gmail.com Puh. 040 847 3227

    Sähköpostitse
    Tekstiviestitse

    Rekisteriseloste

    1. Rekisterinpitäjä

    Poro-Pekan Pirtti
    Mäkeläntie 20
    97340 MELTAUS

    Y-tunnus: 1938501-9
    Puh: +358408473227

    2. Rekisteriasiat

    Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

    3. Rekisterin nimi

    Poro-Pekan Pirtti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

    5. Rekisterin tietosisältö

    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

    • Nimi
    • Sähköpostiosoite
    • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    • Organisaatio ja asema
    • Organisaation osoitetiedot
    • Yhteysloki

    6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

    7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

    8. Tietojen poistaminen

    Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

    9. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.