Lämminhenkinen majoitus Lapin tunnelmissa

Etsitkö viihtyisää majoitusta Lapin lomallesi?

Poro-Pekan Pirtti tarjoaa lämminhenkistä ja hyvätasoista majoitusta mm. matkailijoille, metsästäjille ja muille majoittujille Patokosken kylässä, 50 km Rovaniemeltä Kittilään päin. Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa oma majoituksesi!

Poro-Pekan Tupa

Pihapiirin punainen hirsimökki, Poro-Pekan Tupa, tarjoaa makuupaikat 4 + 1 henkilölle. Tuvassa on mm. varaava takka, tv ja radio sekä keittiönurkkaus, jossa mm. liesi, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi ja mikro. Juuri remontoidusta mökissä on myös suihku, wc sekä sauna. Aurinkoisella terassilla on grilli ja yläkerrassa pieni parveke. Poro-Pekan tuvassa voi majoittua ympäri vuoden.

Pirtti

Poro-Pekan Tallitupa

Tallitupa on alunperin rakennettu olympiavuonna 1952 eläinsuojaksi. Remontissa v.2011 siitä remontoitiin majoitustilaa ja vielä vuonna 2016 tilankäyttöä on parannettu niin, että tallituvassa on kaksi 4 henkilön huoneistoa. Pohjoispään huoneistossa on myös sauna. Myös Tallituvassa voi majoittua ympäri vuoden.

Tallitupa

Sarvikumpu

Kaunis ja rauhallinen mökki sijaitsee keskellä hyviä metsästys-, kalastus- ja marjastusmaita pienen Ounasjokeen laskevan Laisentiajoen rannassa. Mökissä on makuupaikat seitsemälle, siellä on kaasuliesi, kaasujääkaappi sekä liedellinen puukamina. Mökissä on aggrekaattivarustus, joka mahdollistaa sähkön käytön omalla tai vuokrattavalla aggrekaatilla. Mökin yhteydessä on pieni kellari, ulkosauna, kompostoiva käymälä, nuotiopaikka sekä laavu. Vierellä kulkee luontopolku. Juomavesi haetaan Poro-Pekan Pirtiltä. Mökki on käytössä pääosin kesä-lokakuussa.

Sarvikumpu

Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoinen majoitus nyt!

Lähiseudun palveluita

  • Kylämarket Evestin elintarvikemyymälä, noin 10 km
  • Rovaniemen kaupungin keskusta, 50 km, n. 45min ajomatka
  • Ounasvaaran hiihtokeskus, noin tunnin ajomatka
  • Rovaniemen lentoasema, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)
  • Napapiiri, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)

Varaa unelmiesi loma tai kysy lisää!

Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtti
poropekanposti@gmail.com
Puh. 040 847 3227