Majoitusta ympäri vuoden

Poro-Pekan Pirtti tarjoaa laadukasta majoitusta ympäri vuoden. Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa oma majoituksesi!

Poro-Pekan Tupa

Pihapiirin punainen hirsimökki, Poro-Pekan Tupa, tarjoaa makuupaikat 4 + 1 henkilölle. Alakerrassa on tupa, jossa mm. varaava takka ja tv sekä keittiönurkkaus, jossa liesi, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja mikro. Alakerrassa pedit kahdelle sekä levitettävä sänky. Alakerrassa myös suihku, wc sekä sauna. Yläkerrassa pedit kahdelle sekä pieni parveke.

Pirtti

Poro-Pekan Tallitupa

Tallitupa vuodelta 1952 on täysin remontoitu majoitustilaksi v.2016-17 ja siinä on kaksi 4 henkilön huoneistoa saunalla. Muita mukavuuksia mm. astianpesu- ja pyykkikone, kahvin- ja vedenkeitin, liesi, mikro, jääkaappi ja TV.

Tallitupa

Porokumpu

Kaunis ja rauhallinen mökki sijaitsee keskellä hyviä metsästys-, kalastus- ja marjastusmaita pienen Ounasjokeen laskevan Laisentiajoen rannassa. Mökissä on makuupaikat kuudelle. Mukavuuksia mm. kaasuliesi, kaasujääkaappi sekä liedellinen puukamina. Mökissä on aggrekaattivarustus, joka mahdollistaa sähkön käytön omalla tai vuokrattavalla aggrekaatilla. Mökin yhteydessä on pieni kellari, ulkosauna, kompostoiva käymälä, nuotiopaikka sekä laavu. Vierellä kulkee luontopolku. Juomavesi haetaan Poro-Pekan Pirtiltä. Mökki on käytössä pääosin kesä-lokakuussa.

Sarvikumpu

Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoinen majoitus nyt!

Lähiseudun palveluita

  • Kylämarket Evestin elintarvikemyymälä, noin 10 km
  • Rovaniemen kaupungin keskusta, 50 km, n. 45min ajomatka
  • Ounasvaaran hiihtokeskus, noin tunnin ajomatka
  • Rovaniemen lentoasema, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)
  • Napapiiri, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)

Varaa unelmiesi loma tai kysy lisää!

Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtti
poropekanposti@gmail.com
Puh. 040 847 3227