Lämminhenkinen majoitus Lapin tunnelmissa

Poro-Pekan Pirtti tarjoaa laadukasta majoitusta ympäri vuoden. Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa oma majoituksesi!

Poro-Pekan Tupa

Pihapiirin punainen hirsimökki, Poro-Pekan Tupa, tarjoaa makuupaikat 4 + 1 henkilölle. Tuvassa on mm. varaava takka, tv ja radio sekä keittiönurkkaus, jossa mm. liesi, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi ja mikro. Juuri remontoidusta mökissä on myös suihku, wc sekä sauna. Aurinkoisella terassilla on grilli ja yläkerrassa pieni parveke

Pirtti

Poro-Pekan Tallitupa

Tallitupa vuodelta 1952 on täysin remontoitu majoitustilaksi v.2016 ja siinä on 4 henkilön huoneisto saunalla. Muita mukavuuksia mm. astianpesu- ja pyykkikone, kahvin- ja vedenkeitin, liesi, mikro ja jääkaappi.

Tallitupa

Porokumpu

Kaunis ja rauhallinen mökki sijaitsee keskellä hyviä metsästys-, kalastus- ja marjastusmaita pienen Ounasjokeen laskevan Laisentiajoen rannassa. Mökissä on makuupaikat kuudelle. Mukavuuksia mm. kaasuliesi, kaasujääkaappi sekä liedellinen puukamina. Mökissä on aggrekaattivarustus, joka mahdollistaa sähkön käytön omalla tai vuokrattavalla aggrekaatilla. Mökin yhteydessä on pieni kellari, ulkosauna, kompostoiva käymälä, nuotiopaikka sekä laavu. Vierellä kulkee luontopolku. Juomavesi haetaan Poro-Pekan Pirtiltä. Mökki on käytössä pääosin kesä-lokakuussa.

Sarvikumpu

Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoinen majoitus nyt!

Lähiseudun palveluita

  • Kylämarket Evestin elintarvikemyymälä, noin 10 km
  • Rovaniemen kaupungin keskusta, 50 km, n. 45min ajomatka
  • Ounasvaaran hiihtokeskus, noin tunnin ajomatka
  • Rovaniemen lentoasema, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)
  • Napapiiri, 55 km (vajaan tunnin ajomatka)

Varaa unelmiesi loma tai kysy lisää!

Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtti
poropekanposti@gmail.com
Puh. 040 847 3227