Mäkeläntie 20, Meltaus

Perinteitä ja paikallista kulttuuria kunnioittaen

Poro-Pekan Pirtti on rakennettu vuonna 1894. Se sijaitsee alkuperäisellä paikallaan Ounasjoen korkealla rantatörmällä Patokosken kylässä. Alun perin pirttiä asutti nykyisen isännän Juha-Pekan isoisänisä Heikki Hotti perheineen. Elinkeinoista nykypäiviin ovat säilyneet poronhoito, peltoviljely sekä metsätalous. Pirtti ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan pihapiirin muut rakennukset ovat kunnostettu perinteitä kunnioittaen.

Soita ja varaa ikimuistoinen loma!

Ainutlaatuinen Poro-Pekan Pirtti Rovaniemellä

Ounasjoen varrella, Patokosken kylässä, 50 km Rovaniemen keskustasta sijaitseva Poro-Pekan Pirtti on perheyritys ja tarjoaa majoitus-,juhla-, kokous- ja ohjelmapalveluita lämminhenkisesti aidoissa Lapin tunnelmissa.

Tilamme sijaitsee kauniissa ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa perinnemaisemassa. Jo kuudes sukupolvi asuttaa porotilaa, jonka esi-isä on 1800-luvun lopussa perustanut. Juhla- ja majoituspalvelumme palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita monipuolisesti ja joustavasti vuoden ympäri.

pirtti

Vietä ikimuistoiset juhlat Lapin tunnelmissa

Tilamme tarjoavat viihtyisät puitteet monenlaisille juhlille ja tilaisuuksille. Yli satavuotias pirttimme toimii tilausravintolana A-oikeuksin. Pihapiirin tallirakennuksen kunnostettu yläkerta tarjoaa hieman suurempaa tilaa juhlille ja kokouksille. Tiloissa järjestetään niin häitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia, ristiäisiä kuin muistotilaisuuksia. Pitopalvelun voi halutessaan tilata myös muihin tiloihin kuten esim. lähiseudun kappeleihin tai vaikka omalle mökille. Lauantaisin järjestettävissä karaokeilloissa viihtyvät niin matkailijat kuin paikallisetkin. Tutustu tiloihimme ja lue lisää juhlapalveluistamme!

Monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden

Lähiympäristön upea, puhdas luonto, metsästysmaat sekä kalavedet tarjoavat kaikenikäisille matkailijoille erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Matkailijat voivat liikkua luonnossa omatoimisesti, mutta järjestämme myös aktiviteettejä kuten talvisin lumikenkäretket, hiihtoretket, pilkkiretket ja porotilavierailun. Syyskesän ohjelmaa ovat marjastus- ja sienestysretket. Talvisin meiltä näkyy hyvin loimuavat revontulet, taivas ympärillämme näkyy avoimena eikä häiritseviä tie- taikka katuvaloja ole.

Täyden palvelun juhla- ja majoituspalvelu Lapin sydämessä – ota yhteyttä ja varaa unohtumaton loma!

Yrityksemme on Porotilamatkailu ry:n ja Rovaniemen matkailu- ja markkinointi Oy:n jäsen.

Varaa unelmiesi loma tai kysy lisää!

Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtti
poropekanposti@gmail.com
Puh. 040 847 3227